De put voor de fundering van het tuinhuis

We zitten met een put (of twee)

Het uitzicht van ons erf is opnieuw hard veranderd. De oude machinestallingen (de gebouwen uiterst links en rechts achteraan op het erf) zijn afgebroken. Er is nu dus heel wat nieuwe open ruimte. Op de ene plek komt het tuinhuis, waarin twee woningen komen, en op de andere plek ons gemeenschapshuis. De putten voor beide gebouwen zijn intussen ook gegraven. Binnenkort starten we met de funderingswerken. Een zachte winter is dit jaar dus best welkom.

De put voor de fundering van het tuinhuis
De put voor de fundering van het tuinhuis.

De werf van het woonstalhuis en de werf van de zomerstal liggen een tijdje stil. Tijdens de werken is gebleken dat enkele zaken op een andere manier moeten uitgevoerd worden dan eerst voorzien was. Dat vraagt even tijd.

En we eindigen met een mijlpaal: Geert en Wenke zijn tijdens de kerstvakantie verhuisd naar het gelijkvloers van de nieuwe langsschuur. De eerste twee gezinnen wonen nu dus officieel in cohousing Zwarte Arend.

Wil je ons iets zeggen of zit je met een vraag? Spreek gerust iemand aan op de werf, post een bericht hier op onze website of mail naar info@cohousingzwartearend.be, we geven je graag meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *